Нагородна зброя від Авакова: Зураб Аласанія зробив відверте зізнання про те, як йому дістався пістолет

За словами журналіста, будь який громадянин України, психологічно здоровий та адекватний, має право на вільне володіння легальною зброєю для захисту себе та своїх близьких від загроз.

Зураб Аласанія. Фото: facenews.uaКолишній глава Національної телекомпанії України Зураб Аласанія зізнався, що домігся отримання нагородної зброї від МВС після оперативної інформації про смертний вирок, який винесли йому бойовики так званих "ЛНР" і "ДНР", повідомляють Патріоти України. Наводимо повний текст посту:

"Щодо зброї. Під час керування НТКУ я отримав службову інформацію про смертний вирок, винесений на мою адресу окремо двома терористичними угрупуваннями (т.з. днр та лнр). Обвинувачення базується на моєму, по їх розумінню, авторстві наступних дій та їх наслідків:

Витиснення з візуального відеоряду національного каналу та сприяння заміні в суспільній свідомості -

1. зображення "георгієвської стрічки" як символу перемоги на зображення маку як символа скорботи та пам'яті.

2. дат "1940-1945" та позначки "Велика Вітчизняна Війна" на дати "1939-1945" та позначки "Друга Світова Війна".

3. вербальної ідеологеми "Велика перемога" на пам'ятку "Ніколи знову".

В оперативній інформації також зазначалось, що вирок про страту вважається угрупуваннями таким, що має строк закінчення тільки після його виконання, незалежно від часу.

З огляду на такі обставини, а також не розраховуючи на захист держави під час виконання роботи для держави (тим більше - після її закінчення), я звернувся до МВС за можливістю забезпечення самозахисту.

Після розгляду звернення та визнання його обґрунтованим, МВС логічно вирішило, що одиниця зброї українського виробництва (пістолет Форт 17) набагато дешевше убезпечення особи силами підрозділу державної охорони на невизначений строк.

Оскільки єдиною легальною формою володіння зброєю в нашій країні є формат нагородження нею - МВС саме такий шлях і обрало. Всі формальні умови було дотримано, і зброю я отримав після відповідних медичних перевірок та перевірок МВС наявності умов її зберігання (сейф).

По можливості намагаюсь в спеціальних умовах підтримувати навичкі володіння вогнепальною зброєю і без жодних сумнівів використаю її в разі виникнення реальної загрози виконання вироку теругрупуваннями.

Вважаю, що будь який громадянин України, психологічно здоровий та адекватний, після відповідної перевірки та певного навчання, має право на вільне володіння легальною зброєю для захисту себе та своїх близьких від загроз.

Вважаю, що здорова й адекватна людина в питаннях конфліктології має сповідувати цінності Старого Заповіту, а не толстовство, що воно (паче того - під час війни) може привести до знищення нації і зникнення держави як такої.

Вважаю, що держава, яка не сповідує як вищу цінність життя та безпеку кожного громадянина України і яка не може їх забезпечити, мусить створити умови для зміни законодавства на користь самозахисту, водночас посиливши контроль за нелегальним обігом зброї.

PS - а той, хто боїться через право людей на самозахист життя та гідності втратити свою владу, - ризикує "отримати по нахабній рудий мармизі" від своїх же громадян".

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...