Нагороджений медаллю: Росіянин, який загинув під час аварії літака в Африці, брав участь у захопленні Криму (фото)

Олександр Поляков 17 квітня 2014 року наказом Міністра оборони Росії був нагороджений медаллю Міноборони РФ "За повернення Криму".​

На місці падіння літака в Ефіопії. Фото: Рейтерс.

На борту літака Boeing 737 MAX 8 компанії Ethiopian Airlines, який розбився 10 березня в Ефіопії, було троє росіян, одного з яких нагородили медаллю за анексію Криму. Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.

У Найробі летіла подружня пара з РФ Катерина і Олександр Полякови, а також Сергій Востріков. За непідтвердженою інформацією, громадяни Росії не купували квитків на цей рейс. "Принаймні, в московському офісі їх не продавали", — уточнив завідувач консульським відділом дипмісії Рашид Умяров.

Як уточнює телеграм-канал Baza, один із загиблих, Олександр Поляков 17 квітня 2014 року наказом Міністра оборони Росії був нагороджений медаллю Міноборони РФ "За повернення Криму".

В опублікованій фотографії супровідного документа до медалі міститься інформація про в/ч 13140 — 810-ї окрему бригаду морської піхоти, що дислокується в місті Севастополь Республіки Крим і м. Темрюк Краснодарського краю.

На відео, яке з'явилося в мережі, його дружина розповіла, що вони подорожували з Кенії до Малайзії. "Ми нарешті дісталися до літа і шлемо вам сонце Азії туди в Russian Winter Cold", – сказала вона на останніх кадрах.

Третій загиблий росіянин, Сергій Востріков, за розповідями його друзів, був інструктором зі стрибків у повітрі. Як уточнює 360, він часто подорожував по Росії. "Стрибав із парашутом, знімав відео, в більярд грав. Не палив, не пив нічого, навіть легкі алкогольні напої ніколи. Про його поїздку я нічого не знав, мені розповіли вже зараз", – зазначив знайомий загиблого.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...