Наговорила гидот про батьків: Вчителька довела дітей до сліз (відео)

У Харкові вчителька так вилаяла і нахамила двом ученицям четвертого класу, що вони більше години ридали.

Про інцидент розповів користувач Даніель Солодчик на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Учениця 4-го класу харківської школи № 109 Маргарита і її подруга Аня запізнилися на урок на три хвилини. У класі їх зустріла класний керівник іншого класу, яка у них не викладає. Дівчатка вибачилися за запізнення, як і годиться, але викладача це вибачення не задовольнило, і вона почала ображати їх і говорити гидоти про батьків.

"Ми вибачилися, а вона сказала: "Таких треба на облік ставити. Хто вас підіймає?". Ми відповіли, що батьки. Вона запитала: "Ви що, народилися на смітнику? Не знаєте, у скільки вставати потрібно?". Назвала наших батьків тупими, а потім і зовсім сказала, що у нас немає сім'ї. Я сказала, що мої батьки незрячі, але це не дає нікому права так говорити про них. Потім ми сіли за парти, а Інна Василівна (викладач) пішла, ми розплакалися, нас заспокоював весь клас", — розповіла Маргарита.

При конфлікті була класна керівниця дівчаток, але вона не заступилася за своїх учениць. У батьків Маргарити порушення зору і класний керівник про це знала. Дівчинка дуже болісно сприйняла образи на адресу батьків.

Керівництво школи про конфлікт знає, і директор вже дала свої пояснення. Проте вчительці, яка ображала дітей, загрожує покарання у вигляді догани, так як вважають її поведінку просто некоректною.

Користувачі соціальних мереж відреагували на конфлікт і вважають, що викладачів за подібну поведінку потрібно карати набагато суворіше, щоб інциденти буллінга в школах припинилися.


На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...