Потепліє? Синоптики розповіли, яка погода чекає українців на вихідних

Найхолодніше буде у Львівській та Волинській областях: від 0 до +2. У Києві 3 лютого дощ, вночі 0-2 вище нуля, а вдень 4-6 градусів.

Ілюстрація: dpchas.com.ua

У вихідні, 3-4 лютого, циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом. Пощастить лише жителям півдня, де буде сухо і тепло, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укргідрометцентр.

В суботу, 3 лютого, дощі з мокрим снігом вкриють майже всю територію України, крім південних областей. Саме тут буде найтепліше: вночі 3-5, а вдень до +11 градусі, трохи менше у центрі, +6 +8. На заході та сході протягом доби в межах 2-4 вище нуля. У північних областях до 6 градусів тепла.

Найхолодніше буде у Львівській та Волинській областях: від 0 до +2. У Києві 3 лютого дощ, вночі 0-2 вище нуля, а вдень 4-6 градусів.

В неділю, 4 лютого, зона опадів трохи зміститься і залишить захід країни, окрім Закарпаття. Дощі прийдуть і на південь, проте лише в Херсонську та Запорізьку області. На іншій території – дощі з мокрим снігом. В усіх регіонах трохи похолодає. На півдні максимально очікується +8.

На півночі, сході та в центрі – в середньому 4-5 вище нуля. Не більше +2 градусів буде у західних областях. У столиці 4 лютого опади, вночі від -1 до +1, вдень 1-3 градуси тепла.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...