Найкращі друзі... кобри: 7-річний хлопчик їсть та спить разом з трьома смертоносними зміями (відео)

Хлопчик навіть приймає ванну разом із ними та втирає олію в їхню шкіру.

Химерна дружба школяра із кобрами розпочалася чотири роки тому, що викликало шок у його батьків Рахуната та Мунії. Про це пише видання Mirror, повідомляють Патріоти України.

Його батько з села Патада (центральна Індія) каже: “Ми пробували все, щоб тримати хлопчика подалі від змій. Ми пояснили, що плазуни не можуть бути друзями. Це небезпечно. Але він нас не слухає”.

Він додав: “Чотири роки тому Девішу наснилися змії. Ми не придали цьому особливого значення тоді, але вранці він втік у джунглі та приніс звідти двох змій. Коли ми повернулися додому, то були шоковані, побачивши, як він грається з рептиліями. Вони повзали довкола нього, але не кусали. З тих пір він постійно ловить змій у джунглях, тримає їх кілька днів, а потім відпускає на волю”.

Його батьки вважають, що він “дружить” з приблизно 15 різними зміями.

Односельчанин Йоендра Бундела каже: “Ми чотири роки поспіль спостерігаємо, як він грається зі зміями, і це вже нас не дивує. Ми знаємо, що змії не зашкодять йому. Але інші діти бояться цих плазунів. Вони не грають з Девішем та тримаються від нього подалі, особливо коли його оточують плаазуни. Але ми не проти, щоб вони спілкувалися з ним”.

Інший селянин додав: “Спочатку ми думали , що ця “дружба” закінчиться трагедією, але він щасливо грається з рептиліями. І це стало для нас звичним, тож ми майже не хвилюємося”.


Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...