Нахабне повернення "чорного пастора": Сандей Аделаджа шукає нових жертв в Україні (відео)

Що ж, не дай Боже знову нам пережити хвилю самогубств через злочини хтивого проповідника.

Звинувачений у розпусті пастор Сандей Аделаджа, чиє ім'я також пов'язують із фінансовою аферою King's Capital, збирає армію нових прихильників. Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Скажу одразу: Сандей не має нічого спільного з будь-якою течією християнства. Згадується старе прислів'я: "Навчи дурня Богу молитись, він і лоб розшибе". Невже в нашій країні стільки дурнів? Не хочу нікого образити, але якщо людина сліпо вірить у найкрасивіші слова, не перевіряючи цього, то це просто тупий фанатизм, не маючий нічого спільного з Христовою вірою.

Новина про повернення пана Аделаджи мене особисто обурює. Моя принципова позиція - хто б ти не був, якщо ти скоїв злочин проти людей, ти маєш бути покараний. Також хочеться спитати нашу прокуратуру: за скільки ж ви продали душу, та добре тільки б свою (може, у вас її нема), але мова йде про тисячі ошуканих людей, багато з яких скінчили життя самогубством, через те що Аделаджа довів їх до жебрацтва!

"На сторінці Посольства Божого у соцмережі з'явилось різдвяне оголошення, на якому пастор у білосніжному піджаку кличе на спілкування з ним, хоча нещодавно на зібранні протестантських єпископів Сандея вигнали з церкви та взагалі заборонили йому служити.

Проте тепер він вжив особливих заходів безпеки – щоб потрапити на зустріч, необхідно заповнити спеціальну анкету, де вказати пастора, який тебе особисто знає. До будівлі людей пускає охоронець за списками. У приміщенні встановлені монітори, за якими айтівці забезпечують пряму трансляцію зібрання в інтернет.

Сандей Аделаджа не схожий на людину, яка очікує судового вироку, він постійно жартує. "Як це не дивно, саме зараз за моїми справах в судах все стало рухатися. І те, що я не міг пробити 8 років, суддя сам починає говорити, що це все липове", - розповів Сандей.

Незважаючи на те, що проти пастора відкрито низку кримінальних проваджень, одне з яких нараховує понад 3000 потерпілих, а ще одне – 618, зухвалий проповідник знову збирає своїх прихильників, щоб дурити голови людям.

Після афери з фінансовою пірамідою, після якої сотні людей втратили все, що мали, а дехто навіть звів рахунки з життям, 35 жінок із посольства Божого поскаржилися протестантським єпископам, що їх зваблював пастор Сандей.

Саме за це, а не за фінансові оборудки, його і вигнали з церкви. Одеська вірянка Рівка Ткаченко виклала в YouTube запис розмови з однією з 35 жінок, яких Сандей регулярно змушував займатися з ним сексом.

Посольство Боже фактично перетворилося на будинок розпусти, де десятки жінок обслуговували пастора, який запевняв жінок, що "домовився з Богом". "Бог сказав мені, що ти будеш моєю коханкою", - цитують колишні парафіянки Аделаджі його слова".

Вважаю, що дії правоохоронців по цій справі (вірніше, БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ) є зрадництвом та яскравим прикладом того, що їм начхати на народ України.

о. Лука Радванський.

Опублікував: Лука Радванський

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...