Нам є чим пишатися: Два українські виші потрапили до рейтингу кращих у світі

Окрім того, вони поліпшили свої позиції порівняно з попереднім рейтингом

Фото: ЗМІ

Два українських вищих навчальний закладів піднялися у рейтингу кращих у світі. Відповідний список опублікований на сайті QS World University Rankings, повідомляють Патріоти України.

Так, піднялися: Київський національний університет ім. Т. Шевченка (з 431-440 місця до 411-420) і Київський політехнічний інститут (з 551-600 до 500-550). Також, найкращим вузом став Харківський університет ім. Каразіна. Він зберіг лідерство, незважаючи на зниження із 382 позиції до 401-410.

До списку також потрапили Харківський політехнічний інститут, Донецький національний університет (Вінниця) і Сумський державний університет. Вони знаходяться нижче 701 позиції.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...