"Нам военнообязанным нельзя закардон, куда бы я опять,с удовольствием, отправилась! Лучше бы сидела дома", - російські туристи лають Крим і обурюють кримчан

Одна з росіянок висловила своє невдоволення відпочинком на анексованому півострові.

Пляж у Криму. Ілюстрація:Kafanews

В окупованому Криму росіяни, які приїхали на відпочинок до Євпаторії, обурені хамським ставленням жителів півострова до туристів, відсутністю сервісу та високими цінами. Своє невдоволення "гостинністю" кримчан росіянка вихлюпнула в спільноті "Евпатория Подслушано и Подсмотрено", передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Молодцы. Вы гостеприимные, евпаторийцы. Облаяли отдыхающих…Мы тоже приехали отдыхать сюда.И не от того что мечтали о Крыме,а потому что нам (военнообязанным)нельзя закардон (куда бы я опять,с удовольствием,отправилась!) Такая уж обстановка в стране. Я работаю в тюрьме,муж в УГРО. Вы представляете наш труд???".

В пансионате "завтраки/обеды/ужины на выбор: котлета либо с гречей, либо с пшенкой! Мы на троих заплатили за 10 дней 60 тыс. рублей (27,5 тыс. грн - ред). В магазинах одни хабалки, спасибо что не покусали. Пляжи грязные", - пише вона.

Росіянка також заявила, що вона взагалі не хотіла їхати в окупований Крим і замість такого відпочинку краще б сиділа вдома.

"Вы сколько лет жили за счет курортников? Мы столько лет платили налоги, чтоб вам сейчас российские деньги привалили? Приехали на отдых — лучше бы дома сидели", - підкреслила вона.

Росіянка також згадала про низьку зарплату, яку вони отримують з чоловіком.

"Вы думаете у нас з/п московские?Да х...н!Я зарабатываю 14500, муж 22000.У нас 2е детей", - пише росіянка.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...