"Напали чоловіки в формі з червоно-чорними нашивками": У РПЦ заявили про жорстоке побиття московського священика під Тернополем (відео)

В РПЦ стверджують, нібито вранці перед початком богослужіння біля церкви почали збиратися прихильники ПЦУ, які "зірвали Божественну літургію вірянам УПЦ МП".

Сутички у селі Гніздичному. Фото: скріншот з відео.

РПЦ в Україні заявила, що прихильники ПЦУ нібито побили московського протоієрея Стефана Балана в селі Гніздичне Збаразького району (Тернопільська область), передають Патріоти України.

Як стверджується в повідомленні інформаційно-просвітницького відділу колишньої УПЦ МП, біля Свято-Преображенського храму вранці, 3 лютого, почали збиратися люди, які влаштували провокації і зірвали літургію. Згідно з повідомленням, на місці інциденту також були присутні поліцейські, які нібито "стали на бік провокаторів і пішли в наступ".

"Почали нас бити. Мене били, віруючих штовхали. А потім прийшли якісь чоловіки в формі з червоно-чорними нашивками і почали нас всіх розкидати. Мене схопили за голову, зламали палець. Після цього ми викликали швидку. Медичні працівники зафіксували побиття всього тіла: голова, груди, руки", — стверджується в заяві.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...