Напали з палицями: У Тернополі п'яні роми побили дітей (відео)

Інцидент стався в суботу ввечері 5 травня: десяток нетверезих циган накинулися з палицями на двох дітей.

Скріншот

У Тернополі група ромів напала і побила підлітків, повідомляють Патріоти України.

"Роми влаштували погоню за дітьми по вулиці Живова. Як розповідають свідки, два хлопця зробили зауваження циганам за їх поведінку. Нахабні прохачі грошей приставали до людей, намагалися розбити один з торгових лотків", - пише ЗМІ.

Відзначається, що більшість свідків лише спостерігали за тим, що відбувається і не намагалися допомогти дітям. "Коли цигани повернулися, то вони хвалилися між собою, що побили підлітків", - розповів свідок подій Андрій, єдиний хто втрутився в конфлікт дітей з ромами.

Конфлікт продовжився на вулиці Оболоня, де ці ж роми накинулися на двох поліцейських. Приблизно за десять хвилин протистояння на місце прибули п'ять патрульних авто та затримали призвідників безладу.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...