"Напрасно диды китайцев воевали": У Росії відзначилися цинічним вчинком, мережа в люті (відео)

У Російській Федерації викинули на звалище пам’ятні плити героям боїв за острів Даманський, повідомляють Патріоти України.

"Напрасно диды китайцев воевали. В Дальнереченске памятные плиты с мемориала "героям" боев на о. Даманском выкинули на свалку Готовьте свалку для "героев" Новососии и Донбаза, там будет ещекруче!" - йдеться на сторінці "Zello-XOXMA" в Twitter.

Прикордонний конфлікт на острові Даманський - радянсько-китайський збройний конфлікт, що відбувся у березні 1969 року, за володіння невеличким спірним островом Даманський на радянсько-китайському кордоні по річці Уссурі. Перший в історії збройний конфлікт між двома соціалістичними країнами та найбільший в історії радянсько-китайських відносин.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...