Написала на авто "П*дар" і протаранила: У Дніпрі жінка оригінально помстилася невірному чоловікові (фото)

3-го липня, близько 23:00, на Набережній Заводській у Дніпрі зіткнулися кросовер Mercedes і Chevrolet. Унаслідок події ніхто не постраждав, повідомляють Патріоти України.

Як розповіли поліцейські, обидва автомобілі їхали Набережною з боку центру. Коли на перехресті з вулицею Павлова кросовер почав розвертатися на червоний сигнал світлофора, йому в бік «влетів» Chevrolet.

Як розповіли очевидці, попередньо, Chevrolet нібито спеціально в'їхав в кросовер. Виявилося, що за кермом Chevrolet сиділа дружина водія кросовера. За неофіційною інформацією, жінка хотіла помститися своєму чоловікові за невірність. Перед цим вона вже написала на його автомобілі нецензурні слова, а потім вирішила врізатися в нього.

Жінка отримала забій руки. На місці медики надали їй першу допомогу, однак від госпіталізації жінка відмовилася. Як розповіли поліцейські, водії розійдуться за європротоколом.


Джерело: Інформатор

Яку пенсію можна буде отримати з зарплатою 10 тис. грн

неділя, 28 квітень 2024, 8:45

В Україні з зарплатою в 10 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої сягає всього 2818,8 грн. Розмір виплати залежить від кількох показників, передають Патріоти України. Про це йдеться в публікації OBOZ.UA. Так, згідно з ...

У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...