Нардеп-козак Гаврилюк став батьком

Наразі не відомо, яке ім’я батьки оберуть для доньки, але в родині її вже назвали козачкою.

Михайло Гаврилюк тепер має донечку. Фото:http://vikna.if.ua/Сьогодні, 26 жовтня, у пологовому будинку міста Коломия на Івано-Франківщині у подружжя Михайла і Ярини Гаврилюк народилася донечка. Про це виданню ZIK стало відомо з поінформованих джерел, передають Патріоти України.

Безмежно радий події, щасливий батько вже вирушив з Києва до Коломиї, щоб підтримати молоду дружину.

Як відомо, Михайло і Ярина – активні учасники Революції гідності, де й познайомилися. Весілля відбулося, вже коли Михайло Гаврилюк став народним депутатом України.

В Україні Михайло Гаврилюк відомий як козак. Наразі не відомо – яке ім’я батьки оберуть для доньки, але в родині її вже назвали козачкою.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...