Нардепа ВР обікрали посеред вулиці на Полтавщині

Позафракційного депутата Наталію Веселову обікрали вночі на дорозі в Полтавській області, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався проти вночі 22 липня, коли машина з депутатом, що їхала повз село на Полтавщині, зупинилася для заміни колеса. "Депутат їхала в машині з водієм, пробилося колесо, зупинилися для заміни. Поки міняли колесо на запаску, хтось проліз у машину і вкрав її рюкзак", - повідомили в поліції.

Там не виключають, що зловмисники спеціально поклали на дорогу предмет, від наїзду на який колесо пробилося.У рюкзаку, викраденому у Веселової, були гроші, банківські картки та особисті документи, включно з дипломатичним паспортом і посвідченням нардепа. Суму викрадених коштів у поліції не назвали. Порушено кримінальне провадження за статтею "крадіжка".

Джерело: Insider

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...