Наречена не дочекалась: На Донбасі загинув 27-річний контрактник з Полтавщини (фото)

До кінця служби Андрію Корні залишалося два місяці...

Україна втратила ще одного Захисника. Фото: соцмережі.

14 жовтня, в день захисника України, з фронту прийшло сумне повідомлення - в районі Зайцева Донецької області загинув 27-річний військовослужбовець родом із райцентру Хорол Полтавської області Андрій Корна, передають Патріоти України.

Смертельне поранення боєць 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців отримав 12 жовтня, підірвавшись на розтяжці. До кінця служби Андрію Корні залишалося два місяці, повідомив народний депутат України Костянтин Іщейкін. До того, як підписати контракт зі Збройними Силами України, він служив в добровільному батальйоні спецпризначення «Полтава», який є підрозділом МВС. Хлопці несуть службу на прифронтовій території, охороняючи безпеку цивільного населення.

Крім того, свого часу Андрій Корна виконував завдання у складі цього батальйону на території Луганської області. У загиблого залишилася мати і наречена, з якою вони збиралися зіграти весілля після його демобілізації.

Джерело: Факты

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...