Наш і золотий, і срібний! Донецький гімнаст на чемпіонаті Європи завоював для України нагороди найвищого ґатунку (відео)

Слава Україні! Наче небо відкрилось над нашим народом - кожен день приносить нагороди в скарбничку України.

Український гімнаст з Донецька Олег Верняєв. Фото: censor.net.uaУкраїнець Олег Верняєв завоював "золото" чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики, який проходить в Берні. Уродженцю Донецька не було рівних в опорному стрибку, повідомляють Патріоти України про інформацію Обозреватель.

Наш співвітчизник продемонстрував розкішний виступ, набравши 15,399 балів. Хоча напередодні Верняєв показав у цій дисципліні в кваліфікації лише 5-й результат.

Трохи відпочивши, Верняєв завоював ще й "срібло". Друге місце Олег здобув у вправах на брусах. Українець показав результат 15,716 балів.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...