Наш улюбленець: Відомий український футболіст забив гол в Європі (відео)

Клуб Романа Зозулі після на даний момент йде на другому місці в чемпіонаті, набравши 39 очок після 21 туру.

Роман Зозуля. Фото: скріншот з відео.

Роман Зозуля, який зараз грає за представника другого дивізіону чемпіонату Іспанії "Альбасете", забив гол у матчі 21-го туру першості проти "Спортінга", передають Патріоти України.

Колишній форвард збірної України відзначився точним ударом на 86-й хвилині, зрівнявши рахунок у матчі. Українець в даний момент є другим бомбардиром команди. На рахунку Романа 18 матчів, в яких він забив п'ять голів і віддав дві гольові передачі. Клуб Романа Зозулі після на даний момент йде на другому місці в чемпіонаті, набравши 39 очок після 21 туру.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...