Наша квітуча Батьківщина: У Музеї під відкритим небом Пирогове під Києвом створили гігантський прапор України з квітів (відео)

Український символ на 15 тис.м.кв. виклали з чорнобривців і петуній, які були вирощені на балконах та городах тисяч українців.

У Пирогово створили український прапор з квітів. Фото:скрін відео

У вівторок, 23 серпня, у День Державного Прапора України, у Пирогово під Києвом створили величезний прапор з квітів, який претендує на рекорд Гіннеса. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112.ua.

Відзначається, що український прапор на 15 тис. м кв. виклали з чорнобривців і петуній, які були вирощені на балконах та городах тисяч українців.

За інформацією організаторів, прапором можна буде милуватися до 29 серпня. Потім горщики з рослинами передадуть в школи і дитячі садочки України.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...