"Наша матуся": Лідер ''Дизель шоу" зворушив мережу спогадами про Поплавську

Артист відомого гумористичного проекту "Дизель шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельній ДТП під Києвом, подякував прихильникам за підтримку та розповів, якою була загибла Марина Поплавська. Відповідний допис актор опублікував у своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Маю велику надію, що Марина бачила, скільком людям вона дорога та яка велика народна любов до неї. Вона жила за принципом "не роби зла", тому біль втрати настільки сильна, і відповіді на питання "за що?" просто немає. Я впевнений, що за все своє яскраве, насичене життя вона не зробила вчинку, за який могла б послідувати така гірка розплата. Якщо забирають таких як вона, то про ніяку справедливість і мови бути не може", – написав він.

Також, зірка "Дизель Шоу" розповів, що Поплавська була для колективу "ненькою", і переживала за усіх більше, аніж за себе.

Вона і сиділа поруч з водієм завжди, щоб не давати йому заснути, щоб уберегти нас усіх… Можливо, в той жахливий ранок, який у нас всіх тепер крутиться в мозку на повторі, Марина прийняла весь удар на себе, щоб ми жили, – додав Крутоголов.

Також артист зауважив, що досі не може говорити про загиблу колегу в минулому часі, але заради її світлої пам'яті він і вся команда "Дизель Шоу" відновляться та будуть продовжувати творчий шлях. "Наші тріщинки і розриви заживуть, ми відновимося і не зупинимося, щоб їй там було смішно. Спочивай з миром. Люблю тебе", – підсумував Крутоголов.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...