Наше - найкраще: Як українське взуття ручної роботи підкорило світ (відео)

Виготовлення українського взуття ручної роботи стало прибутковим бізнесом для трьох поколінь української родини.

Українське взуття. Кадр із відео.

Взуття ручного виготовлення завжди було синонімом якості і престижу. Таким принципом керувалася українка, яка заснувала власне ательє. "Качаровська ательє" очолюють матір та дочка. Вони пишаються взуттям, яке моделюють і виготовляють. Упевнені, що воно здатне скласти гідну конкуренцію італійському, пишуть Патріоти України з посиланням на канал 2+2.

При цьому перші пошиті власницею бізнесу пари взуття вона продавала у 90-х просто на ринку. Зараз же цей український виробник налагодив виробництво та збут на високому рівні.

Для виготовлення однієї пари потрібно понад 200 маніпуляцій та близько 8 тижнів роботи. Майже всі матеріали закуповують у Європі, щоб забезпечити високу якість.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...