“Наших детей очень жестоко пытали - это я знаю уже. Больше, чем полгода их пытали до судов”, - мати полоненого бойовика "ДНР" лякає росіян розповідями про "Хунту"

Бойовика-диверсанта українські військові взяли в полон ще у 2014 році. За словами жінки, в пошуках сина вона об'їхала в'язниці і СІЗО в Маріуполі, Бердянську, Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Одесі та інших містах.

Галина Мурзіна. Фото:http://donbass.ua

Восени 2014 року на Донбасі українські військові взяли в полон бійця диверсійної групи "МО ДНР" Віктора Мурзіна. Його мати Галина Мурзіна вже три роки їздить по Україні в пошуках сина і розповідає російським ЗМІ про "страшні тортури" в СІЗО. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Після того як Мурзіна полонили, його мати увійшла до комісії по верифікації списків військовополонених. За словами жінки, в пошуках сина вона об'їхала в'язниці і СІЗО в Маріуполі, Бердянську, Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Одесі та інших містах.

Російським ЗМІ вона розповіла, що найманців "Л/ДНР" в українських в'язницях нібито жорстоко катують: "Наших детей очень жестоко пытали – это я знаю уже от адвоката. Больше чем полгода их пытали до судов".

За словами Мурзіної, у її сина сильне запалення ока і осколкове поранення голови, від чого у нього частий головний біль. Незважаючи на все, мати найманця вірить, що він повернеться додому.

"Конечно, лучше бы, чтобы не было этой линии разграничения, а все люди жили в мире…Придет сын - будем чай с малиной пить. Забудем все эти неурядицы и будем смеяться", - говорить Мурзіна.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...