“Наших детей очень жестоко пытали - это я знаю уже. Больше, чем полгода их пытали до судов”, - мати полоненого бойовика "ДНР" лякає росіян розповідями про "Хунту"

Бойовика-диверсанта українські військові взяли в полон ще у 2014 році. За словами жінки, в пошуках сина вона об'їхала в'язниці і СІЗО в Маріуполі, Бердянську, Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Одесі та інших містах.

Галина Мурзіна. Фото:http://donbass.ua

Восени 2014 року на Донбасі українські військові взяли в полон бійця диверсійної групи "МО ДНР" Віктора Мурзіна. Його мати Галина Мурзіна вже три роки їздить по Україні в пошуках сина і розповідає російським ЗМІ про "страшні тортури" в СІЗО. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Після того як Мурзіна полонили, його мати увійшла до комісії по верифікації списків військовополонених. За словами жінки, в пошуках сина вона об'їхала в'язниці і СІЗО в Маріуполі, Бердянську, Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Одесі та інших містах.

Російським ЗМІ вона розповіла, що найманців "Л/ДНР" в українських в'язницях нібито жорстоко катують: "Наших детей очень жестоко пытали – это я знаю уже от адвоката. Больше чем полгода их пытали до судов".

За словами Мурзіної, у її сина сильне запалення ока і осколкове поранення голови, від чого у нього частий головний біль. Незважаючи на все, мати найманця вірить, що він повернеться додому.

"Конечно, лучше бы, чтобы не было этой линии разграничения, а все люди жили в мире…Придет сын - будем чай с малиной пить. Забудем все эти неурядицы и будем смеяться", - говорить Мурзіна.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...