Нашим солдатам потрібні вітаміни: Сім'я військового медика передала бійцям ЗСУ 22 тонни продуктів (фото)

Тетяна Херсонська привезла на Луганщину українським військовослужбовцям смачні соки, консерви, свіжі овочі.

Не минуло й місяця, як закінчилося відрядження лейтенанта медичної служби Тетяни Херсонської до однієї з бригад, що виконують завдання на Луганському напрямку. Протягом тривалого часу у складі мобільної стоматологічної команди офіцер робила все можливе, щоб посмішки наших військових були не тільки чарівними, а ще й здоровими. Про це йдеться на сайті Главное, передають Патріоти України.

"Коли мій батько дізнався, що я тут працювала, то одразу запропонував допомогти, — говорить Тетяна. — Він приватний підприємець і має власне виробництво продуктів харчування. Я знаю, що наші військові добре забезпеченні, адже й сама неодноразово мала нагоду в цьому переконатися. Тим не менш, ми привезли сьогодні смачні соки, консерви, свіжі овочі. Тобто продукти, в яких багато вітамінів, і які необхідні українським військовим після тривалої зими."

Наразі лейтенант Тетяна Херсонська знаходиться у черговій відпустці. Сама вона родом з Одеси, і першого травня замість того, щоб ніжитися під весняним сонцем на Ланжероні або в Аркадії, Тетяна вирушила на Луганщину, де знову зустрілася із тими, з ким в період свого відрядження встигла міцно подружитися.

"Травневі свята в Україні прийнято відзначати у колі друзів, от і я вирішила завітати до своїх друзів," — додала офіцер.

Своєю чергою, військовослужбовці подякували Тетяні не тільки за допомогу, а й за увагу та турботу, яку вона надавала як лікар-стоматолог.

"Від мене особисто та від усього особового складу велика вдячність Тетяні Борисівні та її батьку. Дуже приємно, що в Україні багато небайдужих людей, які не забувають та дбають про нас," — каже головний старшина батальйону Михайло.

Варто додати, що родина Херсонських не вперше допомагає українським Збройним Силам. За словами дівчини, її батько з перших днів бойових дій на сході України всіляко підтримує наших військових.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...