Насмерть: У "ЛНР" російський терорист... підсмажився на печі (фото)

Повідомляється, що тіло бойовика знайшли 17 березня в окупованому Луганську по вул. 20 років Жовтня, 43.

Ілюстрація: ЖЖВ окупованому Луганську від термічного опіку помер російський найманець Іван Расщупкін, повідомляють Патріоти України.

"Виявлено з тілесними ушкодженнями у вигляді термічного опіку тіла труп громадянина Расщупкіна Івана, 1989 р.н., який проживає у місті Луганськ, вул. Гоженка, 34", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "правоохоронці" встановили, що тілесні ушкодження Расщупкін отримав в результаті падіння на газову плиту. Також повідомляють, що він зловживав наркотичними речовинами і алкогольними напоями.

У бази "Миротворець" також є дані про Расщупкіна. Його участь у військових діях на Донбасі на боці бойовиків підтверджується численними фото із соцмереж.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...