"Насолоджуйтеся кожною миттю життя, але не забувайте, що йде війна": Яна Зінкевич зворушливо звернулася до українців

Кожен громадянин України, навіть не на фронті, має відчувати - ми всі у одній грі.

Яна Зінкевич. Фото: соцмережі.

Яна Зінкевич, відома волонтерка, що пережила страшну аварію, звернулася із зворушливим побажанням до українців. Заклик оприлюднений на її сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Все, що я роблю, розуміють люди, які знають, що таке зелений донецький асфальт і розрізняють щемливий гул колеса, котре попадає в слід "гусянки". Хто в темі, той розуміє, про що я. Я живу війною. Війна живе разом з нами. Але зараз я звернуся до всіх. І до тих, хто носить камуфляж, і до тих, заради кого ми одягаємо форму. Живіть повним життям!" – написала Зінкевич.

"Так склалося, що тягар війни випало нести нам всім. Ми ТАМ, аби вам було добре ТУТ! Тішся блакитному небу, сонцю і хмаркам, спілкуванню з друзями, насолоджуйся кожною миттю, але не забувай, що, навіть, якщо ти не маєш жодного відношення до військових дій, ми в одній грі", – констатує волонтерка. Вона також закликала слухати якісну музику.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...