"Насправді там кривава м'ясорубка": У мережі обговорюють загибель радника Плотницького

У версію про самогубвство Циплакова не вірять, його смерть пов'язують з "переворотом" у псевдореспубліці

У соцмережах викликала ажіотаж звістка про те, що один із затриманих у справі про спробу "державного перевороту" в "ЛНР", радник Ігоря Плотницького Геннадій Ципкалов, нiбито вчинив самогубство. Про загибель Ципкалова пише сепаратистське видання ЛИЦ, посилаючись на представника так званої "генпрокуратури" псевдореспубліки Сергія Рахно, повідомляють Патріоти України.

Рахно повідомив, що планувався допит Ципкалова, але вночі затриманий, "ймовірно усвідомивши глибину своїх злочинних дій", повісився. Також Рахно зазначив, що Ципкалов, напевно, боявся, що "змовники", якi знаходяться на волі, зроблять спроби його фізичної ліквідації.

Загибель Ципкалова обговорюють користувачі Facebook і Twitter. "Але це офіційно. Насправді там кривава м'ясорубка", - пише на своїй сторінці в Facebook український блогер з ніком Савелій Вассерман, який проживає в окупованому бойовиками Луганську.

"Інсайд за ЛНР змови: Ципкалова за**здили до смерті на підвалі, а Кисельов (комуніст) зараз в реанімації - ледве відкачали", - пишуть в Twitter. Нагадаємо, раніше Ципкалов обіймав посаду "голови Ради міністрів ЛНР", але наприкінці минулого року пішов у відставку. Потім він став радником Плотницького та куратором військово-промислового комплексу.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...