"Насильник обвинил жертву в том, что во время изнасилования она была не накрашена. Это сильно!": Соколова висміяли закиди Росії щодо Криму (відео)

Яніна Соколова

Вимога Росії виплатити їй компенсацію за українську "окупацію" Криму нагадує звинувачення гвалтівником жертви в тому, що під час згвалтування вона була не нафарбована. Таку паралель провела українська журналістка Яніна Соколова в своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою", повідомляють Патріоти України.

"Нарешті сталося! У міжнародні судів готується позов про репарації Криму за час анексії. Оце так поворот! Щойно що насильник звинуватив жертву в тому, що під час зґвалтування вона була не нафарбована. Це сильно! І, як зазвичай, найбільшу наругу Україна здійснила над дітьми", — сказала вона, показавши фрагмент пропагандистських російських новин.

У ньому окупанти скаржаться на те, що відновлення дитячого табору "Артек" після України нібито обійшлося їм у кілька мільярдів рублів. На підтвердження своїх слів вони показують порівняльні фото 2014 і 2016 років, між якими практично не видно різниці за винятком дрібних деталей інтер'єру і косметичного ремонту.

"Тільки чому ж ви соромитеся? Чому так скромно, "кілька", якщо на це було витрачено понад 11 мільярдів? І вони пішли на фарбування корту, нові штори, ліжка, дивани і альпійські гірки. А тепер давайте порахуємо, 11 млрд, валюта — рублі. Це 4,5 млрд гривень. Якщо вартість квадратного метра поліуретану — в середньому 800 грн, то тенісний корт можна покрити в 26 693 шари. А це — друга Ай-Петрі. Думаю, після освоєння цих коштів за Роттенбергом (друг Володимира Путіна. — Ред.) тепер ходить його двійник з кокаїну. До цього ходив золотий, але він сильно застрягав у носі", — із сарказмом зазначила Соколова.

Повертаючись до теми компенсацій за Крим, які Росія розраховує отримати від України, вона нагадала агресору, що його мрія нездійсненна. Адже Крим не визнає російським жодна міжнародна організація, включаючи ООН.

"Крім Абхазії. Ну, ви можете, звичайно, подати в Міжнародний абхазький суд, виграти його і поїсти шашликів. Але гроші як повернути? А я знаю, як. І можу вам підказати, хто конкретно займався безладною господарською діяльністю. Володимир Константинов, Сергій Аксьонов, Вадим Колесніченко. Але це занадто дрібно. З цих хлопців нічого крім дірявих в'єтнамок і простроченої присяги не візьмеш", — говорить Соколова.

Тому вона порадила окупантам звертатися за репараціями до тих, хто очолював недолугу політику в Криму — екс-президента-втікача України Віктора Януковича і його прем'єр-міністра Миколи Азарова.

"Пане Володін, всі відповідальні за безладне господарювання в Криму — у ваших руках. Не потрібно навіть подавати до міжнародних судів. Все прекрасно вирішиться в Ростовському", — підсумувала Соколова.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...