"НАТО тихо плачет": "Курмаршал" заявив, що "ДНР" не планує приєднуватися до Альянсу

Олександра Захарченка підвела відсутність відповідної освіти, адже він мав би знати, що невизнані держави членами НАТО стати не можуть.
Захарченко видав новий "перл". Фото: соцмережі.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко розвеселив користувачів соцмереж своєю заявою про те, що «ДНР» категорично не вступатиме в НАТО, передають Патріоти України.

У коментарі до новини, розміщеної одним з сепаратистських ЗМІ, користувачі пишуть: «Осталось только выяснить, шо за г***ища такие „лнр“ и „днр“. Ищу на картах пятый год. Кроме как „заштрихованным“ пятном на картах АТО/ООС больше нигде не видел».


Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...

Футболіст Динамо потоваришував... з російським гравцем (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:15

Польський легіонер грецького ПАОКа Томаш Кендзера, права на якого належать київському Динамо, потоваришував із російським гравцем команди із Салонік Магомедом Оздоєвим, передають Патріоти України. Кендзьора опублікував в Instagram спільне фото з Оздоєв...