Нацисти захопили Францію завдяки метамфетаміну, - німецький письменник Норман Олер

​Гітлер був закінченим наркоманом і вся німецька армія "сиділа" на наркотиках.

Німецька армія захопила Францію за лічені тижні. Фото: russian7.ru.

Фашистська Німеччина успішно захопила Францію завдяки вживанню наркотиків. Про це розповів німецький письменник Норман Олер в інтерв'ю виданню The Guardian, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Олер є автором книги The Total Rush, що розповідає про вживання кокаїну, героїну, морфіну і метамфетаміну нацистами, включаючи Гітлера.

Метамфетамін або первітин був розроблений фармацевтами німецької фірми Temmler Werke. Він став широко використовуватися в якості стимулятора, і його застосовували люди різних професій, від секретарів до акторів. Первітин також став інгредієнтом кондитерських виробів.

Фірма, яка виробляла шоколад з додаванням наркотику, рекомендувала жінкам вживати його перед роботою по дому, щоб зробити всі справи в найкоротші терміни.

Армія також була активним споживачем метамфетаміну. Лікарі вважали, що первітин був відмінним засобом від виснаження, яким часто страждали солдати. Під час вторгнення до Франції бійці Вермахту брали по одній таблетці препарату в день, а також по три-чотири на ніч. На думку автора книги, саме завдяки первітину стало можливим захоплення Франції.

Гітлер також вживав наркотики. Коли він захворів у 1941 році, його особистий лікар Теодор Гілберт Морелль почав давати йому препарат Eukodal або оксикодон. Ця речовина викликає сильну ейфорію і володіє знеболюючим ефектом.

Пізніше Гітлер почав отримувати по дві ін'єкції в день, а також поєднувати оксикодон з високими дозами кокаїну, який був спочатку запропонований через біль у вухах. В останні дні свого життя глава нацистів був, на думку Олера, закінченим наркоманом.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...