Навіщо? Демчишин заявив про готовність включити Крим за 72 години

Лінії електропередач мають відремонтувати.

Ілюстрація: ЖЖ

Україна зможе відновити лінії електропередач, які ведуть до окупованого Криму, протягом 72 годин. Про це заявив на позачерговому засіданні Кабміну міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, повідомляють Патріоти України.

"Було пошкоджено 4 лінії електропередач, які знаходяться на балансі Укренерго. На сьогодні у ремонтних служб Укренерго немає можливості проводити ремонт. Спеціалісти СБУ і МВС відпрацьовують периметр довкола електромереж. Є певні складнощі з постачанням тепла у Херсонській області. Низка державних підприємств відключена. Протягом перших 15 хвилин після пошкоджень були певні загрози для України. Але ніякої технологічної загрози на сьогодні немає", – розповів міністр.

"Лінії елеткропередач ми готові відремонтувати протягом 72 годин. Нам потрібно спочатку провести огляд. Крім того, повинні відпрацювати спецпідрозділи, аби ремонтники могли дістатися електромереж", – додав Демчишин.

Обрали свій шлях: Скільки церков перейшли до ПЦУ після початку повномасштабного вторгнення

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:30

Понад 8 тис. церков УПЦ МП досі діють на території України. Від початку повномасштабного вторгнення їх кількість зменшилася лише на 685 громад. Про це повідомляє "Опендатабот", передають Патріоти України. На початку повномасштабного вторгнення в Украї...

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...