Навіть пенсіонерам нецікаво: Як кримчани бойкотували день Росії (відео)

У соцмережі опублікували відео ганьби окупантів.

Жителі Криму без особливого ентузіазму відреагували на святкування дня Росії, повідомляють Патріоти України.

У вівторок, 12 червня, коли окупанти святкували на півострові день Росії, багато площ в анексованому Криму були майже порожніми.

У мережі з’явилося відео, яке свідчить про чергову ганьбу окупантів. Його на своїй сторінці в Facebook опублікувало видання “Крим Реалії”.

На кадрах чітко видно, що, незважаючи на вихідний день, людей, на площі фактично немає. Святковий марш, який грає на всю округу, слухають виключно самотні перехожі, більшість з яких – пенсіонери.

Єдиним винятком стала площа в Севастополі, де не було так порожньо. Однак і тут кількість жителів, які вирішили відвідати російське свято, відверто не вразила.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...