"Назад у минуле": Канадський хокеїст розповів про дикість у Росії

Рід Сімпсон був шокований тим, як живуть люди у скрепній "наддержаві".

Рід Сімпсон. Фото: соцмережі.

Екс-хокеїст чеховського "Вітязя" Рід Сімпсон поділився спогадами про життя в Росії. Канадський спортсмен був шокований тим, що відбувається в країні, де він виступав, передають Патріоти України.

"У день зарплати в бухгалтерії стояла черга, прямо як біля вантажівок з безкоштовною їжею для бездомних. Гравцям давали пакети з готівкою. Кожен боявся сказати, скільки насправді він заробляв", - цитує Сімпсона РІА Новини.

Канадський хокеїст з жахом згадує, як прибув до Росії. "В аеропорту жодного оголошення англійською, я нічого не розумію. Чим далі ми їхали від Москви, тим ставало сумніше. 10 миль від центру - назад в минуле на 20 років", - поділився спогадами Сімпсон.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...