Назвали екстремістом: Російського коментатора віддали під суд... через любов до України

Журналіст підтримав нашу країну, що послужило відкриттям навесні 2016 року стосовно нього кримінальної справи за екстремізм, яку пізніше було все-таки закрито.

Фото: dynamo.kiev.ua

Відомий російський коментатор Олексій Андронов потрапив під слідство через свої висловлюваня про Україну, повідомляють Патріоти України.

"Величезна папка: інтерв'ю Дудю, червоним фломастером обведена фраза: "Ніхто і ніщо не зможе перешкодити мені любити Україну". Слідчий запитав: "Поясніть, що ви мали на увазі в цій фразі?" - "Що ніщо і ніхто не зможе перешкодити мені любити Україну. Сказати таке - вже екстремізм?" - "Той, хто подав на вас заяву, вважає, що так". Цю справу туди занесли не загальним порядком, закрити її треба було якісно, щоб більше не відкривати. Тому що це маячня - що там обговорювати? Яка 282-а стаття в словах "ніхто не змусить мене розлюбити Україну"? Це ж нісенітниця!" - розповів Андронов.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...