Названо ТОП-10 найбільш витривалих автомобілів у світі

У список найбільш витривалих автомобілів у світі потрапили повнорозмірні позашляховики.

Ілюстрація: bestcarmag.com

Компанія ISeeCars склала ТОП-10 найбільш витривалих автомобілів у світі. Ці машини здатні пройти понад 320 тисяч км, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

При складанні списку аналітики компанії досліджували інформацію про більш ніж 13,5 млн машин, які зійшли з конвеєрів автоконцернів у період з 1981 по 2017 рік.

На першому місці по надійності в світі - японська машина Toyota Sequoia. 6,6% всіх екземплярів цієї моделі мають пробіг понад 320 тисяч км.

Друге місце у американського виробника. Ford Expedition отримав показник в 5,4%. Третє місце у Chevrolet Suburban - 5,2%. Замикають першу п'ятірку Toyota 4Runner (4,2%) і GMC Yukon XL (3,9%) відповідно.

Друга п'ятірка виглядає наступним чином: Chevrolet Tahoe (3,8%), GMC Yukon (2,8%) і середньорозмірний пікап Toyota Tacoma (2,6%), Toyota Avalon (2,4%) і мінівен Honda Odyssey (2, 4%).

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...