Не без сюрпризів: Синоптики розповіли, чого чекати українцям цього тижня

Йде похолодання, але спека ще повернеться.

Ілюстрація: ulpravda.ru

У понеділок, 21 серпня, атмосферний фронт з Польщі принесе дощі та похолодання на захід України. Про це пише у Facebook синоптик Наталя Діденко, повідомляють Патріоти України.

"Завтра оті польські +14 +20 градусів охоплять західні області України, там пройдуть дощі та прогримлять грози. На решті території ще побуде спека та сонце", – попереджає вона.

За її словами, уже 22-23 серпня цей фронт охопить всю територію України.

"У Києві завтра також ще буде без опадів та спекотно. З вівторка у столиці погода різко зміниться: почнуться періодичні дощі та відчутно похолодає. На День Незалежності погода обіцяє бути комфортною, без опадів та помірно тепло", – додала синоптик.

Водночас Діденко обіцяє, що з 25 серпня і до кінця наступного тижня знову ймовірне підвищення температури повітря до спеки.

Нагадаємо, раніше в Україні був зареєстрований черговий "пекельний" рекорд.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...