Не "бояришник": У Росії чоловік помер, напившись склоомивача

За фактом події проводиться дослідча перевірка.

Ілюстрація:stainlesstlrat - LiveJournal

Після вживання склоомиваючої рідини в клініці помер громадянин Республіки Алтай у РФ. Про це пише belrynok.com, зазначають Патріоти України.

Згідно з попередньою інформацією, в реанімаційне відділення поліклініки з ознаками алкогольної інтоксикації доставили чоловіка.

За наявною останньою інформацією слідчих, протягом 2-х тижнів чоловік вживав спиртне. Коли ж у нього не виявилося під руками алкоголю, він випив автомобільну склоомиваючу рідину.

Слідчі встановили, що перед тим, як чоловік поступив до медичного закладу він випив автомобільну склоомиваючу рідину, в якій встановлено вміст метилового спирту в концентрації 23,6%.

За фактом події проводиться дослідча перевірка.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...