''Не була природною'': З'явилася нова версія раптової смерті Децла

За словами друга, репер ніколи не скаржився на здоров'я.

Андрій Разін. Фото: скріншот з відео.

Відомого російського репера Децла (Кирила Толмацького), який раптово помер у 35 років, могли отруїти. Про це розповів продюсер Андрій Разін, уточнивши, що слідчий комітет веде розслідування, передають Патріоти України із посиланням на "СтарХіт".

"Коли йому стало погано, всі втекли, я не розумію, чому його залишили одного в гримерці. Кирило ніколи не лікувався у клініках і курив у кліпах звичайні сигарети, прикидаючись, що це заборонені речовини. Він прекрасно відпрацював у Іжевську. І зараз слідчий комітет веде розслідування, адже це могло бути отруєння", – зазначив продюсер.

Друг репера Роберт Єлізар'єв також не вірить, що смерть була випадковою. За його словами, Децл ніколи не скаржився на погане самопочуття. "Я досі не вірю, що це просто серцевий напад. Кирило ніколи не скаржився на здоров'я. Ця смерть не була природною. Його могли усунути", – зазначив він.

Зате мати Толмацького говорила, що музикант неправильно харчувався і постійно страждав від перельотів і переїздів. Він не шкодував себе і повністю викладався на виступах.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...