Не було умов для роботи. Йому не давали працювати: Марія Гайдар про роботу команди Саакашвілі в Одесі (відео)

Екс-радниця колишнього голови Одещини також підкреслила, що у команди Саакашвілі була політична воля проводити зміни, проте не було ніякого конкретного плану.

Марія Гайдар. Фото:скрін відео

Депутат Одеської обласної ради, засновниця ГО "Центр соціальних реформ" Марія Гайдар, яка раніше була радником колишнього глави Одеської обласної державної адміністрації, розповіла, що Міхеїлу Саакашвілі не надали умови для роботи. Про це вона повідомила в інтерв'ю каналу NewsOne, передають Патріоти України.

"Потрібно було підтримувати ті зміни, які ми намагалися впровадити. Однак у Міхеїла виник конфлікт спочатку з Арсенієм Яценюком (який на той час був прем'єр-міністром, - ред.), потім з Петром Порошенком ... Не було умов для роботи. Крім того були проблеми всередині міста, оскільки еліта об'єдналася і не давала працювати", - розповіла Гайдар.

Вона також підкреслив, що у команди Саакашвілі була політична воля проводити зміни, проте не було ніякого конкретного плану.

"Повинен бути план, щоб людина прийшла і розуміла, що їй робити", - зазначила Гайдар.

Крім того вона підкреслила, що Саакашвілі зробив помилку, не пішовши в мери Одеси.

"Саакашвілі міг стати мером Одеси: Місто сильніше і багатше, ніж область. Там більше повноважень, ресурсів ... Ставши мером можна було б зробити більше. Зробити щось в регіоні, перебуваючи в конфлікті з місцевою владою, було досить складно" - підсумувала вона.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...