Не для дітей: У США випустять голу ляльку - "Трампика" (фото)

Зріст іграшки – 12 сантиметрів (без волосся). Фігурка оснащена айфоном, як натяк на те, що Дональд Трамп постійно сидить у Twitter.

Дональд Трамп. Фото:BBC

Незабаром на полицях магазинів Америки з'явиться лялька, яка точно не для діток. Це буде голий троль-Трамп – із кошлатою чуприною, сердитим лицем та крихітною цюцюркою. Про це пишуть "NY Daily News", інформують Патріоти України.

Автор іграшки, художник Чак Вільямс із Вісконсіна, зібрав на її виробництво 300 тисяч доларів на краудфандінговой платформі Kickstarter.

Причому початковою ціллю Чака була сума лише в 38 тисяч, але люди так уподобали його ідею, що дуже швидко зібрали майже у вісім раз більше грошей.

Зі слів Вільямса, який колись працював у "Walt Disney Co." скульптором, нині він шукає фабрику, де розмістить перше велике замовлення на "Трампиків".

Він сподівається, що зрештою карикатурну фігурку, яка "викликає усмішку на всіх сторонах політичного спектру", зможуть купити люди по всьому світі.

Зріст іграшки – 12 сантиметрів (без волосся). Фігурка оснащена айфоном, як натяк на те, що Дональд Трамп постійно сидить у Twitter.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...