Не для людей зі слабкими нервами: На пляж у Британії викинуло загадкового морського монстра (фотофакт)

Дивну тушу виявила 41-річна місцева жителька Бет Джанетта під час прогулянки зі своїми собаками.

Учені поки не можуть встановити, що це таке. Фото: ВВС

На пляж півострова Гауер у графстві Гламорган (Уельс, Великобританія) вимило рештки загадкового морського монстра, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, експерти поки не можуть визначити, що це таке. Тіло чудовиська довжиною 1,52 сантиметра. У нього довга голова з великою щелепою. Він одночасно нагадує чимось і велику рептилію, і представника китоподібних.
"Коли дивишся на це, спочатку можна подумати, що це крокодил. Але це безумовно не він. Будова черепа швидше характерна для кита або дельфіна", - говорить зоолог Університету в Суонсі Ден Форман.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...