Не для нервових: У США продають змію-циклопа-єдинорога

Незвичайну змію-циклопа продають за 750 доларів.

Фото: ЗМІ

Американський фермер Тайрі Джиммерсон вразив мережу шокуючими фотографіями істоти-мутанта, яке з'явилось на його фермі, повідомляють Патріоти України.

Так, Джиммерсон займається розведенням сітчастих пітонів. В результаті мутації одна із змій вилупилася з серйозними відхиленнями: дивним кольором шкіри, двома очима, які розташовані в одній очниці і численними деформаціями. Фермер вирішив продати тіло істоти, пише Daily Star .

Також на голові у змії-циклопа утворився наріст, що нагадує ріг. Оскільки істота була дуже слабкою і ледь рухалася, чоловікові довелося приспати мутанта. Тайрі докладно зняв страшні мутації і поклав тіло тварини в морозильник.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...