Не фантастика! Маск показав, як буде виглядати ракета для перевезення людей на Марс (фото)

Бізнесмен Ілон Маск показав фото новітньої ракети, яка буде призначена для транспортування людей на Марс. Їх він опублікував у соцмережах, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що перший зразок для випробувань уже будують на майданчику в техаському містечку Бока Чіка.

Нова ракета буде дзеркально сяяти, оскільки корпус виконаний з нержавіючої сталі. Її технічні характеристики краще підходять для тривалих космічних умов експлуатації, на відміну від популярного карбону.

При цьому, на ескізі не вистачає ілюмінаторів, передбачених на серійних пілотованих примірниках Starship. Також, для подолання земної гравітації, додатково буде використовуватися величезна перший ступінь Super Heavy, якої теж немає на ескізі.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...