Не їсть їжу із СІЗО: Стало відомі нові деталі про затриману Зайцеву

Фото: imagecdn3.luxnet.ua

Олена Зайцева, яку звинувачують у смертельній ДТП у Харкові, що забрала життя 6 людей, відмовляється вживати їжу із СІЗО. Про це пише видання gx.net.ua, повідомляють Патріоти України.

"Ту їжу, яку тут дають, вона не їсть. Хліб – випікають в нашій пекарні, його бере все. А продукти харчування їй передають в достатній кількості", – розповіли у СІЗО.

Там також кажуть, що Зайцева поводиться дуже тихо. Сама зайцева ні на що не скаржиться. В основному тим, що дивиться телевізор і вивчає документи, які передає їй адвокат.

"Нарікань на її поведінку немає, та й у самій камері спокійно. Жінки поводяться чемно. Як правило, сюрпризи бувають у тих, хто вже не один раз притягувався", – розповів заступник начальника установи виконання покарань № 27 Дмитро Холод.

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...