Не хотят, заставим!: Кобзон запропонував "змусити" росіян слухати патріотичну музику

​Депутат, вважає, що телебачення і радіо повинні транслювати не менше 80% російської продукції.

Йосип Кобзон. Фото:LB.ua

Скандальний російський співак і депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон вважає, що російські державні канали і радіостанції повинні транслювати патріотичні музичні програми. Про це повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС, зазначають Патріоти України.

Депутат, вважає, що телебачення і радіо повинні транслювати "не менше 80% вітчизняної продукції". Такий закон, наприклад, ухвалила влада Франції. "У регіонах є колективи, художня самодіяльність відроджується деінде. Але потрібно політичне рішення, щоб дати їм можливість, потрібно фінансувати канали належним чином і змусити їх передавати якісний продукт", - заявив Кобзон.

На його думку, зараз "росіянам нічого слухати". "Нам теж потрібен такий закон, як у Франції, тому що нема що слухати ... Ми виховуємо не для себе, а пародистів замість артистів", - вважає Кобзон.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...