"Не хватает секса": Відомий російський актор шокував передвиборними обіцянками (фото)

Росіяни бурхливо відреагували на таку "ініціативу".

Фото: obozrevatel.com

Відомий своїм скандальним іміджем російський актор і шоумен Микита Джигурда, який народився в Києві, але хоче відмовитися від громадянства України, планує брати участь у виборах мера Москви. Про це повідомляється у Twitter на сторінці "МИД Роисси", де опублікована відповідна афіша.

"Як тобі таке, Ілоне Маску?" - прокоментував блогер.Вибори мера Москви заплановані на 9 вересня. Одіозний актор у центрі своєї політичної програми поставив секс, з яким, за його словами, у москвичів проблеми.

"Москва - моє місто. Моєму місту не вистачає сексу, радості, любові. Влада нав'язує нам життя о пів на шосту. А я не хочу жити о пів на шосту! Обіцяю, я поверну Москві секс, і ви з вами возлюбимо одне одного та наше місто!" - йдеться в заяві Джигурди.

Користувачі мережі висміяли актора за його прагнення стати мером російської столиці. Деякі з них також побоюються нових несподіваних кандидатів на цей пост.

"Ну собі не повернув, так хоч Москві поверне. Я так розумію, іншого всього в достатку. Тільки сексу не вистачає", "Це ви ще не бачили весь список! Кандидат №2 - Панін, №3 - Охлобистін..." "І як це тепер розбачити?" - пишуть коментатори.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...