Не люди, звірі! У Павлограді двоє студентів задля розваги побили безхатченка, він помер

У Павлограді заарештували двох студентів 20 і 18 років, які жорстоко били безпритульних. Один з постраждалих помер від отриманих травм. Про це заявив спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко у Фейсбуці, повідомляють Патріоти України.

За його словами, місцева прокуратура розслідує кримінальне провадження щодо двох громадян за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.2 ст.115, ч.2 ст.115 та ч.2 ст.121 КК України (закінчений замах на вбивство, умисне вбивство з хуліганських спонукань, вчинене за попередньою змовою групою осіб, умисне тяжке тілесне ушкодження).

"Встановлено, що 14 жовтня 20-річний студент разом зі своїм 18-річним приятелем розпивали алкогольні напої. Нудьгуючи, молоді люди вирішили розважитися шляхом побиття осіб, які не мають певного місця проживання. Під виглядом співробітників поліції зловмисники прийшли на територію колишньої медико-санітарної частини і вимагали від бездомних повернути нібито незаконно отриманий ними мобільний телефон. Вигадана історія про крадіжку стала приводом для подальшого побиття заляканих громадян", - повідомив Лисенко.

Хлопці завдали трьом бездомним чоловікам численних ударів ногами по тілу, заподіявши їм тяжкі тілесні ушкодження. Від отриманих травм один з потерпілих помер у лікарні. Затриманим повідомлено про підозру й обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Триває досудове розслідування.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...