Не "молодильні яблука": Вчені назвали фрукт, який допоможе омолодитися за два тижні і відсунути старіння

Цей фрукт допомагає клітинам шкіри створювати та зберігати колаген білок, що відповідає за здатність до регенерації, тонус, і еластичність.
Якщо профілактика старіння природними методами – то за допомогою манго. Саме манго може продовжити молодість. До таких висновків дійшли корейські вчені. Зазначається, що манго на тривалість життя не вливає, але може значно поліпшити зовнішній вигляд, пише kanalukraina.tv, інформують Патріоти України.

Саме цей фрукт допомагає клітинам шкіри створювати та зберігати колаген білок, що відповідає за здатність до регенерації, тонус, і еластичність. Оскільки з віком організм виробляє менше колагену і це, частіше за все є причинами вікових змін: зморшок, обвисання і пухкості шкіри. Манго ж містить речовини, які сприяють збереженню колагену, а значить допомагають шкірі залишатися пружною і гладенькою.

Крім того манго містить вітаміни А, В, С, D, E, сахарозу, глюкозу, ксилозу, фруктозу, фосфор, залізо, кальцій, каротиноїди та антиоксиданти. Тому воно буде корисне не тільки тим, хто хоче виглядати молодше.

Аби підтвердити омолоджувальну дію манго, вчені провели експеримент, Під час експерименту жінки відзначили поліпшення стану шкіри вже через три тижні після того, як почали щодня з’їдати одне манго.

Зокрема, інші дослідження показували, що манго допомагає при проблемах з метаболізмом. Також цей фрукт хороший для тих, хто часто перебуває у стресовому стані. В ньому багато вітаміну В6, який позитивно впливає на нервову систему і допомагає заспокоїтися.

Крім того, британські вчені стверджують: для мінімізації накопичення серцево-судинних захворювань – потрібно їсти яблука кожен день. Вітаміни С, калій і залізо, які в них містяться, зміцнюють імунну систему і допомагають уникнути ішемічної хвороби серця, а також інших патологій.


Джерело: Україна ТВ

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...