Не можуть змиритися: Окупанти цілий день штурмують звільнене напередодні селище

В даний час ситуація в Південному складна, але контрольована.

Поблизу Чигарів. Фото: ЖЖ.

Бойовики роблять постійні спроби штурму українських підрозділів, які взяли вчора під свій контроль населений пункт Південне. Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

В даний час ситуація в Південному складна, але контрольована, йдеться в повідомленні. Населений пункт утримує зведений підрозділ від 24 ОМБр. Офіційний представник Міноборони Дмитро Гуцуляк на брифінгу повідомив, що військові ЗСУ «забезпечили безпеку жителям населеного пункту Південне (Чигирі) і зірвали підступні наміри ворога». Гуцуляк при цьому зазначив, що армія «буде робити все, щоб не дозволити окупантам просуватися вглиб нашої оборони».
Особовий склад механізованого батальйону за «звільнення Південного» заохочений державними нагородами. Як зазначив Гуцуляк, про взяття під контроль Піденного проінформований заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг.

Вчора командування об'єднаних сил повідомило про поліпшення тактичного положення оборони української армії на Горлівському напрямку - військові 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила взяли під контроль населений пункт Південне (Чигирі).

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...