''Не надали ніякої допомоги, чоловік помер'': У Києві розгорівся скандал через халатність лікарів

В одній із київських лікарень у вівторок, 24 жовтня, від сепсису помер чоловік, оскільки лікарі не надали йому жодної допомоги. Про це заявила його зведена сестра Анастасія Мельниченко у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Вчора вночі помер син маминого чоловіка. Від сепсису, що розвинувся внаслідок забою ноги. Помер у лікарні, лежачи на каталці, де йому не надали ніякої допомоги. Ніякої — це ніякої. Ні крапельниці, ні аналізів, ні уколів. Він поступив із температурою 35 і вночі його не стало", — написала вона.

За словами жінки, перед цим він побував у трьох лікарнях, де ніхто не надав йому жодної допомоги. "О 19 годині вони з матір'ю приїхали у лікарню швидкої допомоги. Там їх відмовилися приймати і відправили у лікарню-стаціонар, вписавши в направленні, що це має бути лікарня (септичний центр) на Запорожця, але чомусь в адресі вказали Попудренка, 32. Звідти спробували викликати швидку, але вона не прийняла виклик, посилаючись на те, що такий пацієнт може доїхати і сам. Тоді мама Льоші викликала таксі і вони поїхали за адресою, вказаною у направленні", — пише вона.

"За адресою Попудренка, 32, куди й приїхав автомобіль, лікарні не виявилося. Тоді авто заїхало на Попудренка, 36, де лікарня є, але не та, у яку відправляли. У цій лікарні глянули на діагноз (сепсис), направлення (спеціалізований септичний центр), послалися на невідповідність профілю, уточнили адресу і відправили їх у третю лікарню на Запорожця, 26", — скаржиться Анастасія.

Вона додала, що у третій лікарні її брата визначили в гастроентерологічне відділення, у коридор, на каталку, а допомогу так і не надали. Там чоловік і помер. Анастасія підкреслила, що її сім'я має намір скласти заяву в поліцію про ненадання допомоги.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...