"Не надо так напрягаться": У Росії пояснили, чому на шкільній лінійці показали... стриптиз (відео)

Мовляв, хотіли і батьків, і дітей розвеселити.

У Росії батьків обурило відео, на якому дівчина в шкільній формі танцює тверк на подвір'ї навчального закладу. Запис з танцем показали школярам на лінійці в День знань. Першою, хто обурився, стала мама першокласника. За її словами, це "абсолютно аморальне" відео її синові показали старшокласники, повідомляють Патріоти України.

Журналісти поспілкувалися з авторами відео, на якому зображений так званий шкільний тверк. Танцівниця і креативні продюсери заявили кореспондентам, що нічого поганого в своїй творчості не бачили. "Ми хотіли показати нашій улюбленій російської аудиторії, що тверк - це не просто стриптиз. Ми хочемо показати, що це танець. Люди в нього душу вкладають", - розповів молодий чоловік на ім'я Слава.

Головна героїня, яка і виконала відвертий шкільний тверк, розповіла, яку мету вона переслідувала. "Божевільні пробки охопили Москву напередодні першого вересня. Всі такі пихаті, злі. У гонитві за зошитами, за ластиками! На мене у дворі жінки лаялися: побори в школі! Ми хотіли розвантажити ситуацію, щоб люди видихнули і зрозуміли, що це просто свято . Не треба так напружуватися", - пояснила Олена.

Дівчина не бентежиться, що діти могли подивитися це відверте відео. "Все одно побачать, все одно подивляться. Ми не маємо наміру відмовлятися від цього виду танцю. Ми маємо намір просувати його в маси", - пояснила танцівниця.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...