Не "оборонили": Скандальна ДТП сталася в Москві за участі Міністерства оборони Росії

На Кутузовському проспекті в центрі Москви автомобіль з номерами серії АМР і "мигалкою" на смерть збив людину.

Кутузівський проспект. Фото google.com

На місце ДТП прибули кілька машин з чорними номерними знаками (вказують на належність автомобілів Міністерству оборони Росії). З машини, яка збила людину, номери зняли, передає повідомляють Патріоти України.

Кутузівський проспект в районі аварії перекрито. Очевидець в ефірі "Говорить Москва" повідомив, що загиблий - нібито співробітник державтоінспекції. Слухач радіостанції назвав номери автівки, яка брала участь в ДТП повністю: А 607 МР 97. За даними руху "Сині відерця" на лютому 2016 року, номери числяться за Міністерством оборони Росії.

У ГІБДД Москви повідомили, що ніхто із співробітників інспекції в ДТП в четвер не потрапляв. Інформації про аварію на Кутузовському там не мають.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...